HTML

Kreditindex

Ez a blog arról szól, hogy páran, akik értünk hozzá, leírjuk, hogy egyébként mi is van a felsőoktatásban. Azért értünk hozzá, mert tanítunk, politizálunk, dolgozunk. Vezetünk egyetemet, céget, hököt, bizottságot. Tudunk mindent, amit tudni kell. És meguntuk, hogy akik tudják, amit mi, azok behúzott farokkal ülnek otthon, akik meg nem, azok meg felsőoktatást irányítanak. A blogban nincs demokrácia, mások véleményével nem törődünk, mert a felsőoktatás nem játszótér.

Friss topikok

  • csillaberk: Kár, hogy ez a blog nem működik tovább. Szerintem elkezdtek valaminek a közelébe eljutni. Sejtem a... (2013.07.21. 12:04) ELTE - az új Bilderberg

Archívum

Dékáni köszönet

2013.02.12. 18:28 :: Kreditindex

Kedves Hallgatók!

Amint az Önök által is ismert, jelenleg országszerte több helyen hallgatói tüntetések zajlanak, amelyek több esetben még az oktatást is megzavarják. Személyesen is büszkeséggel tölt el, hogy a Károli Gáspár Református Egyetem, Állam- és Jogtudományi Kar hallgatói fegyelmezetten, teljes létszámmal kezdték meg az első oktatási hetet, valamint az, hogy az intézmény mentes a tüntető hallgatók által képviselt gondolatoktól.

A jelen szemeszterre sok erőt és kitartást kívánok Önöknek!

Üdvözlettel:

Dr. Antalóczy Péter dékán

Ez a Neptunból automatikusan továbbított üzenet. Kérjük erre az email címre ne válaszoljon!

Szólj hozzá!

Címkék: tüntetés Károli egyetemvezetés

A bejegyzés trackback címe:

https://kreditindex.blog.hu/api/trackback/id/tr865077070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása